Consiliere psihologică

Găsești răspunsuri și aduci echilibrul în viața ta.

Prin ședințele de consiliere, psihologul te ghidează să găsești răspunsuri la problemele care te frământă și, astfel, tu îți dezvolți resursele și potențialul de care dispui.
Fiecare om are nevoie să depășească piedicile și să-și actualizeze potențialul, iar asta presupune o călătorie către cine ești cu adevărat. Nu poți schimba lumea, dar poți schimba modul în care o privești.
Echilibrul emotional te ajută să fii mai rezistent în fața dificultăților vieții, să-ti stabilești țeluri ambițioase și să obții ceea ce-ți dorești. Descoperă ce cunoștințe, resurse sau abilități trebuie să dezvolți pentru deveni cea mai bună variantă a ta!

Phoenix Transformer

În spatele „incapacității” noastre de a ajunge acolo unde ne dorim, stau rezistențe la schimbare, blocaje emoționale și răni vechi nevindecate. Pe măsură ce ne vindecăm și viziunea noastră asupra realității se lărgește, primim acces la hărți și trasee clare către realitatea în care ne dorim să trăim.

După 20 de ani în care am susținut și am ghidat cca. 2000 de oamenii în călătoria lor către o viață mai împlinită, am adunat cele mai eficiente instrumente și le-am armonizat într-un program care promite să-ți ofere acces la un nou nivel de înțelegere și putere interioară: PHOENIX TRANSFORMER.

Phoenix Transformer este un program de consiliere psihologică, care cuprinde 7 ședințe individuale armonizate într-un proces de transformare personală. Acest program are menirea de a aduce vindecare și echilibru în viața ta, prin transcenderea haosului interior pe care toți îl experimentăm în anumite contexte din viața noastră.

Este pentru tine dacă te confrunți cu...

În Plan Fizic

▪️ Stări de oboseală accentuată ▪️ Somatizare ▪️ Atacuri de panică ▪️ Alterarea stării de sănătate ▪️ Probleme cu greutatea corporală ▪️ Dureri fizice

În Plan Mental

▪️ Depresie ▪️ Anxietate ▪️ Confuzie ▪️ Conversații interioare de neputință ▪️ Overthinking ▪️ Probleme de comunicare în relațiile cu ceilalți ▪️ Judecăți de valoare

În Plan Emoțional

▪️ Atacuri de panică ▪️ Probleme cu gestionarea furiei ▪️ Tristețe ▪️ Frustrare ▪️ Frici și fobii ▪️ Gelozie ▪️ Dezamăgire ▪️ Dependențe ▪️ Blocare în tipare emoționale

În Plan Vibrațional

▪️ Incompatibilități ▪️ Lipsa energiei vitale ▪️ Stress ▪️ Zbucium ▪️ Lipsa intuiției ▪️ Haos interior ▪️ Apatie ▪️ Senzația că totul merge prost în viața ta

Cum contribuie în viața ta

Adevărata schimbare începe din interior. Atunci când te conectezi profund cu sinele tău și intuiția ta, găsești ușor soluții pentru problemele cu care te confrunți și pornești la drum cu direcții clare și un plan de acțiune concret. Cum contribuie consilierea psihologică în viața ta:

❤️ Devii conștient de blocajele și convingerile care te limitează și înveți să previi auto-sabotajul;

❤️ Descoperi resurse pe care, deși le ai de mult timp la dispoziție, nu reușești încă să le vezi și implicit să le folosești;

❤️ Înveți să-ți gestionezi eficient emoțiile și să elimini stresul din viața ta;

❤️ Identifici și transformi limitările interioare în oportunități;

❤️ Accesezi starea de prezență și deprinzi abilitatea de a trăi conștient;

❤️ Deprinzi tehnici noi de autovindecare și self-parenting;

❤️ Deblochezi puterea de a crea o nouă realitate din cine ești cu adevărat.

Instrumente

Metode de lucru

📌 Self-parenting

📌 Mindsight

📌 Psihanaliză

📌 Psihologie Arhetipală

📌 Coaching transpersonal

Teorii validate științific

📌 Teoria dezvoltării creierului uman

📌 Teoria stării de prezență conștientă și mindfulness

📌 Teoria mindsight cu privire la neurobiologia personală

📌 Teoria stării emoționale și a managementului comportamental

De ce să lucrezi cu Nina Sofian

VALORIFICI POTENȚIALUL

Depășește blocajele și atinge-ți obiectivele.

GENEREZI SCHIMBĂRI

Învinge-ți temerile și ieși din zona de confort.

GĂSEȘTI ECHILIBRUL

Respiră, relaxează-te și fii recunoscător pentru ceea ce ești.

EȘTI FERICIT

Descoperă-ți resursele și aplică-le în viața ta.

20Ani de experiență
3500Clienti
5000Evaluări psihologice
20000Sesiuni

Ce spun ei

Fă o schimbare

Evenimente

Vino la evenimentele noastre, să-ți înțelegi mai bine copilul, oferindu-i lucrurile necesare în materie de atașament și conectare!

Vezi toate evenimentele

Coaching 1 la 1

În cei 20 ani de experiență, cele mai bune rezultate le-am obținut în ședințele 1 la 1. Hai să facem primii pași către îndeplinirea obiectivelor tale!

Contactează-mă

Articole

Acesta este locul în care îți voi împărtăși din experiențele și dificultățile pe care le-am întâlnit de-a lungul timpului. Folosește sfaturile și poveștile de aici!

Vezi toate articolele

Coaching Online

Știu că timpul tău este prețios. De aceea, poți alege coachingul online, ce produce aceleași rezultate precum coachingul face-to-face.

Contactează-mă

Hai să ne cunoaștem

+40 745 532 238
image

Blog