Consiliere psihologică

Găsești răspunsuri și aduci echilibrul în viața ta.

Prin ședințele de consiliere, psihologul te ghidează să găsești răspunsuri la problemele care te frământă și, astfel, tu îți dezvolți resursele și potențialul de care dispui.
Fiecare om are nevoie să depășească piedicile și să-și actualizeze potențialul, iar asta presupune o călătorie către cine ești cu adevărat. Nu poți schimba lumea, dar poți schimba modul în care o privești.
Echilibrul emotional te ajută să fii mai rezistent în fața dificultăților vieții, să-ti stabilești țeluri ambițioase și să obții ceea ce-ți dorești. Descoperă ce cunoștințe, resurse sau abilități trebuie să dezvolți pentru deveni cea mai bună variantă a ta!

Phoenix Transformer

În spatele „incapacității” noastre de a ajunge acolo unde ne dorim, stau rezistențe la schimbare, blocaje emoționale și răni vechi nevindecate. Pe măsură ce ne vindecăm și viziunea noastră asupra realității se lărgește, primim acces la hărți și trasee clare către realitatea în care ne dorim să trăim.

După 20 de ani în care am susținut și am ghidat cca. 2000 de oamenii în călătoria lor către o viață mai împlinită, am adunat cele mai eficiente instrumente și le-am armonizat într-un program care promite să-ți ofere acces la un nou nivel de înțelegere și putere interioară: PHOENIX TRANSFORMER.

Phoenix Transformer este un program de consiliere psihologică, care cuprinde 7 ședințe individuale armonizate într-un program de transformare personală. Acest program a luat naștere de la premisa că atunci când experimentăm leadershipul interior și înțelegem care sunt și cum să folosim resursele de care dispunem, ne deblocăm puterea și devenim creatori ai realității noastre. Orice faptă intenționată este un act de magie care ne duce mai aproape de realitatea la care visăm. Este esențial să captăm energia visului nostru și să o păstrăm în adâncul sufletului, fiindcă acest vis va juca rolul unei lentile care focalizează puterea magiei și a manifestării în viața noastră.

Este pentru tine dacă te confrunți cu

Personal

▪️ Lipsa unei direcții clare în viață ▪️ Dificultăți în a accesa puterea interioară ▪️ Lipsa energiei vitale ▪️ Depresie ▪️ Anxietate ▪️ Confuzie ▪️ Dezamăgire

Parenting

▪️ Dificultăți în relația cu copilul ▪️ Probleme de disciplină ▪️ Dificultăți în integrarea rolului de părinte ▪️ Crize de furie și tantrum ▪️ Gelozie între frați

Relații

▪️ Infidelitate ▪️ Relații toxice ▪️ Comunicare disfuncțională ▪️ Incompatibilități ▪️ Plafonare în relație ▪️ Lipsa unui partener ▪️ Dificultăți în gestionarea divorțului

Profesional

▪️ Piedici în dezvoltarea businessului ▪️ Dificultăți în a găsi jobl potrivit ▪️ Confuzii legate de vocația ta ▪️ Job nesatisfăcător ▪️ Conflicte în relațiile profesionale ▪️ Burnout

Cum contribuie în viața ta

 • Găsești soluții la problemele cu care te confrunți și pornești la drum cu direcții clare și un plan de acțiune concret
 • Descoperi resurse pe care, deși le ai de mult timp la dispoziție, nu reușești încă să le vezi și implicit să le folosești
 • Înveți să-ți gestionezi eficient emoțiile și să elimini stresul din viața ta
 • Identifici și transformi limitările interioare în oportunități
 • Accesezi starea de prezență și deprinzi abilitatea de a trăi conștient
 • Obții instrumente de dezvoltare personală pe care le poți folosi inclusiv după terminarea programului
 • Devii conștient de blocajele și convingerile care te limitează și înveți să previi auto-sabotajul
 • Înveți să folosești tehnici de auto-vindecare și self-parenting
 • Dobândești abilitatea de a crea un plan de acțiune step-by-step complet și funcțional
 • Deblochezi puterea de a crea o nouă realitate din cine ești cu adevărat
 • Te conectezi mai profund cu sinele tău și intuiția ta
 • Accesezi noi niveluri de abundență
 • Accesezi noi niveluri de abundență

Instrumente

Metode de lucru

📌 Self-parenting

📌 Mindsight

📌 Psihanaliză

📌 Psihologie Arhetipală

📌 Coaching transpersonal

Teorii validate științific

📌 Teoria dezvoltării creierului uman

📌 Teoria stării de prezență conștientă și mindfulness

📌 Teoria mindsight cu privire la neurobiologia personală

📌 Teoria stării emoționale și a managementului comportamental

Investiția ta

One-Time
300 lei

50 minute
 
1 sedinta
 
Text-Talk
700 lei

lună
 
2 interventii/zi
 
Phoenix Transformer
1800 lei
 
7 sedinte
 

Fă o schimbare

Evenimente

Vino la evenimentele noastre, să-ți înțelegi mai bine copilul, oferindu-i lucrurile necesare în materie de atașament și conectare!

Vezi toate evenimentele

Coaching 1 la 1

În cei 20 ani de experiență, cele mai bune rezultate le-am obținut în ședințele 1 la 1. Hai să facem primii pași către îndeplinirea obiectivelor tale!

Contactează-mă

Articole

Acesta este locul în care îți voi împărtăși din experiențele și dificultățile pe care le-am întâlnit de-a lungul timpului. Folosește sfaturile și poveștile de aici!

Vezi toate articolele

Coaching Online

Știu că timpul tău este prețios. De aceea, poți alege coachingul online, ce produce aceleași rezultate precum coachingul face-to-face.

Contactează-mă
Hai să ne cunoaștem
0745 532 238
image