Consiliere psihologică

Găsești răspunsuri și aduci echilibrul în viața ta.

Prin ședințele de consiliere, psihologul te ghidează să găsești răspunsuri la problemele care te frământă și, astfel, tu îți dezvolți resursele și potențialul de care dispui.
Fiecare om are nevoie să depășească piedicile și să-și actualizeze potențialul, iar asta presupune o călătorie către cine ești cu adevărat. Nu poți schimba lumea, dar poți schimba modul în care o privești.
Echilibrul emotional te ajută să fii mai rezistent în fața dificultăților vieții, să-ti stabilești țeluri ambițioase și să obții ceea ce-ți dorești. Descoperă ce cunoștințe, resurse sau abilități trebuie să dezvolți pentru deveni cea mai bună variantă a ta!

Fă o schimbare

Evenimente

Vino la evenimentele noastre, să-ți înțelegi mai bine copilul, oferindu-i lucrurile necesare în materie de atașament și conectare!

Vezi toate evenimentele

Coaching 1 la 1

În cei 14 ani de experiență, cele mai bune rezultate le-am obținut în ședințele 1 la 1. Hai să facem primii pași către îndeplinirea obiectivelor tale!

Contactează-mă

Articole

Acesta este locul în care îți voi împărtăși din experiențele și dificultățile pe care le-am întâlnit de-a lungul timpului. Folosește sfaturile și poveștile de aici!

Vezi toate articolele

Coaching Online

Știu că timpul tău este prețios. De aceea, poți alege coachingul online, ce produce aceleași rezultate precum coachingul face-to-face.

Contactează-mă

Investiția ta

Terapie online
140 lei

50 minute
 
Consiliere telefonică / Skype / Zoom / Whatsapp / Messenger
 
 
Start
200 lei

ședință
 
Consiliere
60 min / ședință
 
Plus
300 lei

ședință
 
Consiliere + Parenting/Life Coaching
90 min / ședință
 
Hai să ne cunoaștem
0745 532 238
image