Dezvoltare Personală pentru Copii

Valorifici potențialul copilului tău prin joc și ateliere de creativitate.

La atelierele de dezvoltare personală, copilul își conștientizează resursele, învață să comunice asertiv și își îmbunătățește relațiile cu ceilalți copii, descoperindu-și unicitatea.
Descoperă ce cunoștințe și resurse are copilul tău și ajută-l să le fructifice! De la desen și modelaj la jocul cu nisip și însuflețirea personajelor, toate vin să stimuleze imaginația copilului și să-i dezvolte abilitățile.
Relația pe care o avem cu cel mic are un impact direct asupra succesului sau insuccesului său în viață. Ca părinți, avem puterea de a-l ghida pe copil să îşi formeze un atașament sigur și să fie echilibrat.

Hai mai aproape de ceea ce-ți dorești

Sand Play

Terapia prin jocul cu nisip lucrează la un nivel simbolic, ajutând copiii sa acceseze în mod delicat materialul inconștient. Copilul creează o manifestare concretă a lumii sale imaginare cu ajutorul nisipului, apei și a miniaturilor. Jocul cu nisip dezvoltă capacitatea naturală de vindecare a psihicului.

Joc Terapeutic

Jocul terapeutic este o tehnică ludică care utilizează elemente ale jocului de rol. Îl folosim ca instrument de conectare, dar și pentru a vindeca o frică sau o traumă emoțională de intensitate mică sau medie. Prin joc, învățăm copilul să recunoască temerile și să le înfrunte, iar curajul pe care îl câștigă îl va însoți toată viața.

Art Therapy

Prin Art Therapy copilul își dezvoltă personalitatea, devine mai creativ și învață să-și exprime sentimentele. Pictura, teatrul cu marionete, modelajul sau arta în general îl ajută pe copil să-și dezvolte creativitatea, modul în care gândește, simte și se raportează la viață.

Povestea Terapeutică

Povestea terapeutică este un instrument care folosește metafora și simbolurile pentru a transmite o morală, pe care copilul o aplică ulterior în situațiile de viață pe care le întâlnește. Prin deducții proprii, copilul descoperă soluții pentru problemele sale și înlocuiește premisele nesănătoase cu unele benefice.

De ce să lucrezi cu Nina Sofian

VALORIFICI POTENȚIALUL

Depășește blocajele și atinge-ți obiectivele.

GENEREZI SCHIMBĂRI

Învinge-ți temerile și ieși din zona de confort.

GĂSEȘTI ECHILIBRUL

Respiră, relaxează-te și fii recunoscător pentru ceea ce ești.

EȘTI FERICIT

Descoperă-ți resursele și aplică-le în viața ta.

20Ani de experiență
3500Clienti
5000Evaluări psihologice
20000Sesiuni

Ce spun ei

Hai să ne cunoaștem

+40 745 532 238
image

Blog