Life Coaching

Lucrezi cu tine, te dezvolți personal și devii cea mai bună variantă a ta.

Când lucrezi cu tine, în adevăratul sens al cuvântului, îți activezi centrii gândirii inovative să ai acces rapid la soluțiile de care ai nevoie și descoperi că poți progresa acolo unde, poate, stagnezi de ani de zile.
Transformările pe care le generezi sunt pozitive, permanente și au impact asupra tuturor domeniilor din viața ta. Îmbinând logica și intuiția vei descoperi soluțiile potrivite.
Lucrând simultan la nivelul conștient, subconștient și al intuiției, înveți să trăiești în armonie cu tine, cu trecutul tău și cu ceilalți.

Limitless

Atunci când simțim că putem mai mult și totuși ne simțim blocați în propriile noastre vieți, este momenul să facem o schimbare bazată pe o viziune clară și un plan de acțiune concret.

După 20 de ani în care am susținut și am ghidat cca. 2000 de oamenii în călătoria lor către o viață mai împlinită, am adunat cele mai eficiente instrumente și le-am armonizat într-un program care te ajută performezi și să îți construiești drumul către succes: LIMITLESS.

Limitless este un program de life coaching, de 7 ședințe individuale, care îți dă acces la un nou nivel de putere personală. Acest program a luat naștere de la premisa că atunci când experimentăm leadershipul interior și înțelegem care sunt și cum să folosim resursele de care dispunem, ne deblocăm puterea și devenim creatori ai realității noastre. Orice faptă intenționată este un act de magie care ne duce mai aproape de realitatea la care visăm. Este esențial să captăm energia visului nostru și să o păstrăm în adâncul sufletului, fiindcă acest vis va juca rolul unei lentile care focalizează puterea magiei și a manifestării în viața noastră.

Este pentru tine dacă te confrunți cu...

Personal

▪️ Lipsa unei direcții clare în viață ▪️ Dificultăți în a accesa puterea interioară ▪️ Lipsa energiei vitale ▪️ Depresie ▪️ Anxietate ▪️ Confuzie ▪️ Dezamăgire

Parenting

▪️ Dificultăți în relația cu copilul ▪️ Probleme de disciplină ▪️ Dificultăți în integrarea rolului de părinte ▪️ Crize de furie și tantrum ▪️ Gelozie între frați

Relații

▪️ Infidelitate ▪️ Relații toxice ▪️ Comunicare disfuncțională ▪️ Incompatibilități ▪️ Plafonare în relație ▪️ Lipsa unui partener ▪️ Dificultăți în gestionarea divorțului

Profesional

▪️ Piedici în dezvoltarea businessului ▪️ Dificultăți în a găsi jobul potrivit ▪️ Confuzii legate de vocația ta ▪️ Job nesatisfăcător ▪️ Conflicte în relațiile profesionale ▪️ Burnout

Cum contribuie în viața ta

Definiția succesului este subiectivă, iar drumul către succes este unic și diferit petru fiecare. Programul Limitless are ca scop dezvăluirea potențialului tău intern și folosirea punctelor tale forte într-un mod cât mai eficient. Acest program te ghidează către soluții concrete și o gândire „outside the box”.

❤️ Devii conștient de o multitudine de resurse pe care le ai deja la dispoziție;

❤️ Obții o viziune clară asupra obiectivelor;

❤️ Dobândești abilitatea de a crea un plan de acțiune step-by-step complet și funcțional;

❤️ Obții motivația necesară pentru a trece la acțiuni concrete;

❤️ Identifici și transformi limitările în oportunități;

❤️ Obții instrumente de dezvoltare personală pe care le poți folosi inclusiv după terminarea programului

❤️ Deblochezi puterea de a atinge obiectivele pe care ți le dorești.

Instrumente

Metode de lucru

📌 Mindsight

📌 Psihologie cognitiv-coportamentală

📌 Coaching transformațional

📌 GAINS (Goals, Assessment, Ideas, Next steps, Support)

📌 AID (Action, Impact, Desired outcome)

📌 GROW (Goals, Reality, Options, Way forward)

Teorii validate științific

📌 Teoria esenței

📌 Teoria dezvoltării creierului uman

📌 Teoria mindsight cu privire la neurobiologia personală

📌 Teoria stării emoționale și a managementului comportamental

Dezvoltarea Personală ca proces

Devino cea mai bună variantă a ta!

Glisează spre dreapta, pentru a descoperi cei 6 pași!

De ce să lucrezi cu Nina Sofian

VALORIFICI POTENȚIALUL

Depășește blocajele și atinge-ți obiectivele.

GENEREZI SCHIMBĂRI

Învinge-ți temerile și ieși din zona de confort.

GĂSEȘTI ECHILIBRUL

Respiră, relaxează-te și fii recunoscător pentru ceea ce ești.

EȘTI FERICIT

Descoperă-ți resursele și aplică-le în viața ta.

20Ani de experiență
3500Clienti
5000Evaluări psihologice
20000Sesiuni

Ce spun ei

FĂ O SCHIMBARE

Evenimente

Vino la evenimentele noastre, să-ți înțelegi mai bine copilul, oferindu-i lucrurile necesare în materie de atașament și conectare!

Vezi toate evenimentele

Coaching 1 la 1

În cei 20 ani de experiență, cele mai bune rezultate le-am obținut în ședințele 1 la 1. Hai să facem primii pași către îndeplinirea obiectivelor tale!

Contactează-mă

Articole

Acesta este locul în care îți voi împărtăși din experiențele și dificultățile pe care le-am întâlnit de-a lungul timpului. Folosește sfaturile și poveștile de aici!

Vezi toate articolele

Coaching Online

Știu că timpul tău este prețios. De aceea, poți alege coachingul online, ce produce aceleași rezultate precum coachingul face-to-face.

contactează-mă

HAI MAI APROAPE DE CEEA CE-ȚI DOREȘTI

Ce este Dezvoltarea Personală?

Dezvoltarea personală este un concept al secolului 21, care descrie procesul de creștere interioară, astfel încât să ne creștem calitatea vieții și realizăm aspirațiile și visele personale.

Ce este Consilierea?

Prin şedinţele de consiliere, psihologul îți oferă sfaturi şi îndrumare, pentru ca tu să primești răspunsuri la problemele care te frământă.

Ce este Coachingul?

Rolul coach-ului este să te ghideze. Soluţia este întotdeauna a ta, adaptată situaţiei concrete din viața ta. Tu ştii cel mai bine de ce ai nevoie, iar coachingul îţi oferă instrumente de autocunoaştere şi dezvoltare personală.

Sesiuni combinate

Ca Psiholog și Coach, am observant că sesiunile combinate de coaching şi consiliere sunt mai eficiente. Coachingul oferă oportunitatea de introspecţie şi găsirea răspunsului, iar consilierea validează soluţiile găsite.

Hai să ne cunoaștem

0745 532 238
image