Life Coaching

Lucrezi cu tine, te dezvolți personal și devii cea mai bună variantă a ta.

Când lucrezi cu tine, în adevăratul sens al cuvântului, îți activezi centrii gândirii inovative să ai acces rapid la soluțiile de care ai nevoie și descoperi că poți progresa acolo unde, poate, stagnezi de ani de zile.
Transformările pe care le generezi sunt pozitive, permanente și au impact asupra tuturor domeniilor din viața ta. Îmbinând logica și intuiția vei descoperi soluțiile potrivite.
Lucrând simultan la nivelul conștient, subconștient și al intuiției, înveți să trăiești în armonie cu tine, cu trecutul tău și cu ceilalți.

Dezvoltarea Personală ca proces

Devino cea mai bună variantă a ta!

Glisează spre dreapta, pentru a descoperi cei 6 pași!

HAI MAI APROAPE DE CEEA CE-ȚI DOREȘTI

Ce este Dezvoltarea Personală?

Dezvoltarea personală este un concept al secolului 21, care descrie procesul de creștere interioară, astfel încât să ne creștem calitatea vieții și realizăm aspirațiile și visele personale.

Ce este Consilierea?

Prin şedinţele de consiliere, psihologul îți oferă sfaturi şi îndrumare, pentru ca tu să primești răspunsuri la problemele care te frământă.

Ce este Coachingul?

Rolul coach-ului este să te ghideze. Soluţia este întotdeauna a ta, adaptată situaţiei concrete din viața ta. Tu ştii cel mai bine de ce ai nevoie, iar coachingul îţi oferă instrumente de autocunoaştere şi dezvoltare personală.

Sesiuni combinate

Ca Psiholog și Coach, am observant că sesiunile combinate de coaching şi consiliere sunt mai eficiente. Coachingul oferă oportunitatea de introspecţie şi găsirea răspunsului, iar consilierea validează soluţiile găsite.

FĂ O SCHIMBARE

Evenimente

Vino la evenimentele noastre, să-ți înțelegi mai bine copilul, oferindu-i lucrurile necesare în materie de atașament și conectare!

Vezi toate evenimentele

Coaching 1 la 1

În cei 20 ani de experiență, cele mai bune rezultate le-am obținut în ședințele 1 la 1. Hai să facem primii pași către îndeplinirea obiectivelor tale!

Contactează-mă

Articole

Acesta este locul în care îți voi împărtăși din experiențele și dificultățile pe care le-am întâlnit de-a lungul timpului. Folosește sfaturile și poveștile de aici!

Vezi toate articolele

Coaching Online

Știu că timpul tău este prețios. De aceea, poți alege coachingul online, ce produce aceleași rezultate precum coachingul face-to-face.

contactează-mă

Investiția ta

One-Time
400 lei

50 minute
 
1 sedinta
 
Text-Talk
700 lei

lună
 
2 interventii/zi
 
Phoenix Transformer
2500 lei
 
7 sedinte
 
Hai să ne cunoaștem
0745 532 238
image