Parenting Coaching

Lucrezi cu tine, te dezvolți personal și construiești o relație împlinită cu copilul tău.

Parentingul înseamnă dezvoltare personală! Copilul este modelat de starea ta de spirit, de blândețea din privirea ta, de lucrurile pe care le spui, de felul în care râzi sau te joci, de tonul pe care îl folosești, de modul în care trăiești și de felul în care interacționezi și te conectezi cu el.
Pentru a construi o relație bazată pe înțelegere și respect cu copilul, ai nevoie să treci de la „Ce vrea copilul ăsta de la mine?” la „AHA, văd și îi înțeleg nevoile”. Atunci când îţi muți focusul de pe comportamentul dranjant către relaţia cu el, îl înțelegi și îți schimbi perspectiva asupra situației prin care treceți.
Adultul echilibrat de mâine este copilul cu care reușești să te conectezi acum. Echilibrul tău ca părinte te ajută să-l ghidezi pe cel mic să dezvolte relații sănătoase cu cei din jur și să nu ajungă victima dependențelor fizice sau psihologice atunci când va fi adult.

Parentingul ca proces

Parentingul este un maraton, nu un salt.

Glisează spre dreapta, pentru a descoperi cei 6 pași!

Hai mai aproape de ceea ce-ți dorești

Ce este Parentingul?

Parentingul este un concept al secolului 21, care descrie procesul de dezvoltare personală a părinților, astfel încât aceștia să le asigure copiilor suportul necesar dezvoltării personale și intelectuale.

Ce este Consilierea?

Prin şedinţele de consiliere, Psihologul Specialist în Parenting îți oferă sfaturi şi îndrumare, pentru ca tu, ca părinte, să primești răspunsuri la problemele care te frământă.

Ce este Coachingul?

Rolul coach-ului este să te ghideze. Soluţia este întotdeauna a ta, adaptată situaţiei concrete din relaţia cu copilul tău. Tu ştii cel mai bine de ce ai nevoie, iar coachingul îţi oferă instrumente de autocunoaştere şi dezvoltare personală.

Sesiuni combinate

Ca Psiholog, Coach și Specialist în Parenting, am observant că sesiunile combinate de coaching şi consiliere sunt mai eficiente. Coachingul oferă oportunitatea de introspecție şi găsirea răspunsului, iar consilierea validează soluţiile găsite.

Fă o schimbare

Evenimente

Vino la evenimentele noastre, să-ți înțelegi mai bine copilul, oferindu-i lucrurile necesare în materie de atașament și conectare!

Vezi toate evenimentele

Coaching 1 la 1

În cei 14 ani de experiență, cele mai bune rezultate le-am obținut în ședințele 1 la 1. Hai să facem primii pași către îndeplinirea obiectivelor tale!

Contactează-mă

Articole

Acesta este locul în care îți voi împărtăși din experiențele și dificultățile pe care le-am întâlnit de-a lungul timpului. Folosește sfaturile și poveștile de aici!

Vezi toate articolele

Coaching Online

Știu că timpul tău este prețios. De aceea, poți alege coachingul online, ce produce aceleași rezultate precum coachingul face-to-face.

Contactează-mă

INVESTIȚIA TA

Urgențe
30 lei

15 minute
 
 
Soluții rapide și recomandări cu efect pe termen lung
Suport în construirea unei relații bazate pe înțelegere și respect cu copilul
Consiliere telefonică în max. 24 de ore de la programare
Start
200 lei

ședință
 
 
Ghidare pentru înțelegerea situațiilor dificile | AHA Effect
Pârghii pentru dezvoltarea inteligenței emoționale
60 min / ședință
Plus
300 lei

ședință
 
Totul de la Start
Analiza impactului 360°
Ghidare în dezvoltarea gândirii Outside the box
60 min / ședință
Master
400 lei

ședință
 
Totul de la Plus
Dezvoltarea resurselor interioare | Mindfullness
Pregătire pentru Auto-Coaching
90 min / ședință
Hai să ne cunoaștem
0745 532 238
image