RE-FRESH

Descoperă secretele femeii irezistibile și îmbunătățește-ți relația

O călătorie de 4 zile la care poți participa GRATUIT

7 - 10 FEBRUARIE

Te invit la 4 întâlniri LIVE în care vei înțelege diferența dintre o femeie nefericită și una irezistibilă pentru partenerul ei. La finalul acestor întâlniri vei ști ce anume poți face să îți îmbunătățești relația de cuplu.


   


   

  Jignirile, respingerea și critica te fac să fii victimă în relația ta

  Cu siguranță și tu ai simțit că îl iubești prea mult, că nu poți să îl părăsești, dar, pe de altă parte, nici nu poți să-l schimbi sau să îmbunătățești ceva în relația voastră.

  Simți că meriți să fii apreciată, iubită, respectată, dorită și admirată de către partenerul tău de cuplu, dar totodată simți că nu depinde de tine și pur și simplu nu ai ce să mai faci.

  „Am senzația că nu contez deloc pentru omul ăsta.” „Sincer, cred că nici măcar nu mă mai iubește.” „Nu înțeleg cum poate să mă trateze așa deși eu i-am oferit totul și aș face orice pentru el.” „Mi se pare inutil să îi mai spun ce simt, pentru că oricum nu contează.”

  Dacă și tu te-ai surprins gândind lucruri precum acestea, atunci da, ești victimă în relația ta de cuplu. Dar mai presus de asta, ești victima tiparului în sine și a propriei tale frici de abandon.

  În spatele tiparului de victimă se află de fapt lipsa de siguranță și încredere că meriți și că poți avea tot ceea ce este mai bun.

  Aceste limitări interioare, mentale și emoționale, determină atitudinile și comportmentele tale exterioare. La rândul lor, acestea influențează atitudinea și comportamentul partenerului tău și asta duce la situații și contexte care îți afectează calitatea relației cu el.

  Într-un final ajungi să simți că n-ai nicio șansă la fericire în relație.

  Însă partenerul tău își poate schimba complet atitudinea față de tine, iar relația ta poate să îți aducă bucurie și nu doar durere. Și asta se întâmplă numai dacă vindeci rănile, depășești limitele cauzate de acestea și ieși din tiparul de victimă în care ești blocată în acest moment.

  De aceea te invit să te înscrii în programul GRATUIT „RE-FRESH”, unde timp de 4 zile îți pun la dispoziție cele mai eficiente tehnici și metode psihologice ca să depășești și tu acest tipar.

  Această călătorie îți va da acces la cine ești tu cu adevărat și la puterea ta interioară.

  Astfel, vei putea genera conectarea, iubirea și respectul pe care ți le dorești în relația ta de cuplu. Vei înlocui durerea cu fericirea, pentru că DA, SE POATE. Și asta deoarece relația ta cu tine definește realitatea în care trăiești și implicit calitatea relației cu partenerul tău.

  Introdu adresa de email în căsuța de mai jos și vino și tu în această călătorie!

   Ce se va întâmpla pe durata celor 4 zile ale Programului „RE-FRESH”

   ZIUA 1

   Trăsăturile femeii irezistibile [LIVE]

   Luni, 7 Februarie, ora 19:00

   Descoperi ce „calități-secrete” posedă femeia irezistibilă, cum ți le poți îsuși și cum să le folosești în relația cu partenerul tău pentru a recrea pasiunea.

   ZIUA 2

   Nevoi emoționale. Femei versus bărbați [LIVE]

   Marți, 8 Februarie, ora 19:00

   Vei înțelege care sunt principalele diferențe dintre băbați și femei din punct de vedere emoțional și cum să relaționezi cu el folosind limbajul lui de iubire și respectând felul în care partenerul tău este construit.

   ZIUA 3

   Experiențele din copilărie. Lentila prin care te uiți la relații [LIVE]

   Miercuri, 9 Februarie, ora 19:00

   Înțelegi cum experiențele din copilărie influențează realitatea pe care o trăiești astăzi în relația de cuplu cu partenerul tău.

   ZIUA 4

   Plan în 5 pași pentru a te repoziționa în relație [WORKSHOP]

   Joi, 10 Februarie, ora 19:00

   Obții claritate și un plan concret prin care creezi și menții admirația și atenția pe care ți le dorești din partea partenerului.

   Cum te ajută această călătorie de 4 zile

   Înțelegi care sunt „ingredientele” care fac o femeie să fie irezistibilă

   Accesezi intuiția și curajul de a face ceea ce simți că este corect față de tine

   Deprinzi tehnici noi de redobândire a stimei de sine și a puterii personale

   Descoperi resurse interioare prin care atragi iubirea și admirația celuilalt

   Deblochezi puterea de a crea noi posibilități în relația cu celălalt

   Ai o viziune clară asupra relației pe care ți-o dorești în viitor


    

   Ce mai primești în plus

   O comunitate de care aparții

   Întâlnirile Live se vor desfășura în cadrul unui grup privat de Facebook, unde vei fi alături de alte femei care se confruntă cu probleme similare și care vor să fie fericite în relațiile lor.

   Ghidaj în procesul tău personal

   Sunt psiholog de peste 20 de ani și îmi voi folosi cunoștințele acumulate și întrega experiență pentru a te ghida în această călătorie care îți va aduce claritate și revelații.

   Materiale cu tips and tricks între sesiuni

   Pe lângă întâlnirile LIVE, vei primi pe email materiale cu informații, tehnici și metode care să te susțină în procesul tău și după terminarea acestui program.

   Sesiuni Q&A la finalul fiecărei întâlniri

   Informațiile din timpul întâlnirilor îți vor ridica întrebări despre probleme specifice din relația ta, așa că vom vorbi despre orice problemă care te preocupă ca tu să obții claritate.


    

   Cum a început totul

   Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată. Eu spun puțin diferit. Prima dragoste te învața psihologie.

   Sunt Nina Sofian, psiholog de peste 20 de ani, iar când am început să cochetez cu psihologia, pe la 16 ani, nu făceam asta foarte conștient sau asumat.

   Îmi doream un instrument bun pentru a explora psihicul celui de care eram interesată la acel moment. Îmi doream să inteleg mai bine cine sunt, relația mea cu acea persoană, contextele si situațiile cu care ma confruntam.

   Aș putea spune că psihologia a apărut inițial în viața mea ca instrument de investigare și făcut planuri de acțiune într-un context romantic.

   Am înțeles, mai târziu, că fiecare poveste de dragoste vine și cu provocări, răni deschise, tipare, limite conștiente și inconștiente ale fiecăruia dintre parteneri și multe alte aspecte care crează dificultăți în relație. Unul dintre cele mai controversate tipare psihologice în relații este cel al victimei, care ne ține departe de puterea noastră ca femei irezistibile.

   Pentru că întâlnesc atât de multe femei cu această problemă și pentru că am trecut și eu pe aici cândva, am creat programul „RE-FRESH. Descoperă secretele femeii irezistibile și îmbunătățește-ți relația”.

   Îmi doresc ca prin acest program să ajut cât mai multe femei să-și transforme viețile și relațiile de cuplu.

   Așadar, mă specializez continuu în acest domeniu de peste 20 de ani, timp în care am lucrat cu peste 3000 de clienți, cca. 40% dintre ei fiind femei cu probleme legate de relația de cuplu. Am studiat și am dezvoltat instrumente și metode revoluționare de lucru precum Mindsight, Self-parenting și Neurobiologia relațiilor.

   Atât în sesiunile „unu la unu”, cât și în cele de grup, sunt un ghid în călătoria către adevărul interior al fiecăruia.

   Puterea se află în interiorul tău și împreună cu partenerul de creștere potrivit o poți accesa și folosi în toate aspectele vieții, inclusiv în relația de cuplu.

   Așa că, prin susținerea și ghidajul meu, vei crea un spațiu sigur în care să accesezi puterea de a genera relația pe care ți-o dorești.


     

    Ce spun femeile despre Psihologul Nina Sofian


     

    Cu ghidul și instrumentele potrivite poți accesa puterea femeii irezistibile și re-crea relația pe care ți-o dorești

    O femeie irezistibilă este o femeie vindecată, este o femeie care se iubește pe ea însăși, care știe să fie fericită inclusiv atunci când petrece timp cu ea însăși, care trăiește cu pasiune.

    Fă saltul către un nou mindset și dă un RE-FRESH relației tale!