RE-FRESH

Descoperă secretele femeii irezistibile și îmbunătățește-ți relația

O călătorie de 4 zile la care poți participa GRATUIT

7 - 10 FEBRUARIE

Te invit la 4 întâlniri LIVE în care vei înțelege diferența dintre o femeie nefericită și una irezistibilă pentru partenerul ei. La finalul acestor întâlniri vei ști ce anume poți face să îți îmbunătățești relația de cuplu.


   


   

  Rescrie-ți Povestea de Dragoste cu Claritate, Curaj și Încredere

  Dacă ai ajuns aici, cu siguranță și tu ai simțit că relația ta nu este așa cum îți dorești. Cu cât încerci mai mult, cu atât mai mult pare că te îndepărtezi de relația la care visezi. Simți că nu există comunicarea de care ai nevoie. Iar în ultimul timp, parcă nici nu mai are rost să-i mai spui ce simți, pentru că oricum nu crezi că mai contează.

  Nu mai ai pofta de viață pe care o aveai altă dată. Simți că te apropii de o depresie. Te simți mai mereu obosită și lipsită de putere. Nu îți mai place ce vezi în oglindă dar parcă nici nu ai puterea să schimbi ceva. Te-ai izolat de prieteni și ai început să ieși tot mai rar. Ai renunțat la lucrurile care îți plăceau în trecut. Între tine și partenerul tău pare că este o prăpastie din ce în ce mai mare pe zi ce trece.

  Care să fie oare motivul pentru care ți-ai pierdut strălucirea? Ei bine, în spatele acestor stări în care te simți captivă și a tuturor problemelor din relația ta stă lipsa încrederii în tine și faptul că ai pierdut conectarea cu Sinele tău.

  Femeia irezistibilă pentru partenerul ei este femeia care are încredere în ea însăși, în feminitatea ei; este femeia curajoasă, care nu se teme de naturalețea și vulnerabilitățile ei.

  Limitările interioare, mentale și emoționale, determină atitudinile și comportmentele tale exterioare. La rândul lor, acestea influențează atitudinea și comportamentul partenerului tău și asta duce la situații și contexte care îți afectează calitatea relației cu el.

  Partenerul tău își poate schimba complet atitudinea față de tine, iar relația ta poate să îți aducă bucurie și nu doar durere. Și asta se întâmplă atunci când redevii femeia irezistibilă, capabilă să dea sens și formă relației după bunul ei plac.

  De aceea te invit să te înscrii în programul GRATUIT „RE-FRESH. Descoperă secretele femeii irezistibile și îmbunătățește-ți relația”, unde timp de 4 zile îți pun la dispoziție cele mai eficiente tehnici și metode psihologice ca să îți redobândești încrederea în tine și puterea feminină.

  A venit momentul să-ți rescrii povestea de dragoste și să readuci la viață iubirea și pasiunea în relația cu partenerul tău.

  Această călătorie îți va da acces la cine ești tu cu adevărat și la puterea ta interioară. Vei activa în interiorul tău naturalețea femeii irezistibile. Vei reaprinde focul interior. Vei redobândi magnetismul și vitalitatea.

  Astfel, vei putea genera conectarea, iubirea și respectul pe care ți le dorești în relația ta de cuplu. Vei înlocui durerea cu fericirea, pentru că DA, SE POATE. Și asta deoarece relația ta cu tine definește realitatea în care trăiești și implicit calitatea relației cu partenerul tău.

  Introdu adresa de email în căsuța de mai jos și vino și tu în această călătorie!

   Ce se va întâmpla pe durata celor 4 zile ale Programului „RE-FRESH”

   ZIUA 1

   Trăsăturile femeii irezistibile [LIVE]

   Luni, 7 Februarie, ora 19:00

   Descoperi ce „calități-secrete” posedă femeia irezistibilă, cum ți le poți îsuși și cum să le folosești în relația cu partenerul tău pentru a recrea pasiunea.

   ZIUA 2

   Nevoi emoționale. Femei versus bărbați [LIVE]

   Marți, 8 Februarie, ora 19:00

   Vei înțelege care sunt principalele diferențe dintre băbați și femei din punct de vedere emoțional și cum să relaționezi cu el folosind limbajul lui de iubire și respectând felul în care partenerul tău este construit.

   ZIUA 3

   Experiențele din copilărie. Lentila prin care te uiți la relații [LIVE]

   Miercuri, 9 Februarie, ora 19:00

   Înțelegi cum experiențele din copilărie influențează realitatea pe care o trăiești astăzi în relația de cuplu cu partenerul tău.

   ZIUA 4

   Plan în 5 pași pentru a te repoziționa în relație [WORKSHOP]

   Joi, 10 Februarie, ora 19:00

   Obții claritate și un plan concret prin care creezi și menții admirația și atenția pe care ți le dorești din partea partenerului.

   Cum te ajută această călătorie de 4 zile

   Înțelegi care sunt „ingredientele” care fac o femeie să fie irezistibilă

   Accesezi intuiția și curajul de a face ceea ce simți că este corect față de tine

   Deprinzi tehnici noi de redobândire a stimei de sine și a puterii personale

   Descoperi resurse interioare prin care atragi iubirea și admirația celuilalt

   Deblochezi puterea de a crea noi posibilități în relația cu celălalt

   Ai o viziune clară asupra relației pe care ți-o dorești în viitor


    

   Ce mai primești în plus

   O comunitate de care aparții

   Întâlnirile Live se vor desfășura în cadrul unui grup privat de Facebook, unde vei fi alături de alte femei care se confruntă cu probleme similare și care vor să fie fericite în relațiile lor.

   Ghidaj în procesul tău personal

   Sunt psiholog de peste 20 de ani și îmi voi folosi cunoștințele acumulate și întrega experiență pentru a te ghida în această călătorie care îți va aduce claritate și revelații.

   Materiale cu tips and tricks între sesiuni

   Pe lângă întâlnirile LIVE, vei primi pe email materiale cu informații, tehnici și metode care să te susțină în procesul tău și după terminarea acestui program.

   Sesiuni Q&A la finalul fiecărei întâlniri

   Informațiile din timpul întâlnirilor îți vor ridica întrebări despre probleme specifice din relația ta, așa că vom vorbi despre orice problemă care te preocupă ca tu să obții claritate.


    

   Cum a început totul

   Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată. Eu spun puțin diferit. Prima dragoste te învața psihologie.

   Sunt Nina Sofian, psiholog de peste 20 de ani, iar când am început să cochetez cu psihologia, pe la 16 ani, nu făceam asta foarte conștient sau asumat.

   Îmi doream un instrument bun pentru a explora psihicul celui de care eram interesată la acel moment. Îmi doream să inteleg mai bine cine sunt, relația mea cu acea persoană, contextele si situațiile cu care ma confruntam.

   Aș putea spune că psihologia a apărut inițial în viața mea ca instrument de investigare și făcut planuri de acțiune într-un context romantic.

   Am înțeles, mai târziu, că fiecare poveste de dragoste vine și cu provocări, răni deschise, tipare, limite conștiente și inconștiente ale fiecăruia dintre parteneri și multe alte aspecte care crează dificultăți în relație. Unul dintre cele mai controversate tipare psihologice în relații este cel al victimei, care ne ține departe de puterea noastră ca femei irezistibile.

   Pentru că întâlnesc atât de multe femei cu această problemă și pentru că am trecut și eu pe aici cândva, am creat programul „RE-FRESH. Descoperă secretele femeii irezistibile și îmbunătățește-ți relația”.

   Îmi doresc ca prin acest program să ajut cât mai multe femei să-și transforme viețile și relațiile de cuplu.

   Așadar, mă specializez continuu în acest domeniu de peste 20 de ani, timp în care am lucrat cu peste 3000 de clienți, cca. 40% dintre ei fiind femei cu probleme legate de relația de cuplu. Am studiat și am dezvoltat instrumente și metode revoluționare de lucru precum Mindsight, Self-parenting și Neurobiologia relațiilor.

   Atât în sesiunile „unu la unu”, cât și în cele de grup, sunt un ghid în călătoria către adevărul interior al fiecăruia.

   Puterea se află în interiorul tău și împreună cu partenerul de creștere potrivit o poți accesa și folosi în toate aspectele vieții, inclusiv în relația de cuplu.

   Așa că, prin susținerea și ghidajul meu, vei crea un spațiu sigur în care să accesezi puterea de a genera relația pe care ți-o dorești.


     

    Ce spun femeile despre Psihologul Nina Sofian


     

    Cu ghidul și instrumentele potrivite poți accesa puterea femeii irezistibile și re-crea relația pe care ți-o dorești

    O femeie irezistibilă este o femeie vindecată, este o femeie care se iubește pe ea însăși, care știe să fie fericită inclusiv atunci când petrece timp cu ea însăși, care trăiește cu pasiune.

    Fă saltul către un nou mindset și dă un RE-FRESH relației tale!