Un program LIVE profund transformator creat de Nina Sofian – psiholog și coach de peste 20 de ani, creatoarea metodei terapeutice Self-Parenting – metodă folosită pentru recrearea relațiilor.

PROGRAM DE TRANSFORMARE PROFUNDĂ PENTRU FEMEIA CARE VREA RELAȚII ÎMPLINITE

Fă trecerea de la femeia rănită în relații la femeia iubită prin programul „RECONNECT” în doar 6 săptămâni!

Programul se desfășoară în perioada
21 februarie – 28 martie, 2022

PROGRAM DE TRANSFORMARE PROFUNDĂ PENTRU FEMEIA CARE VREA RELAȚII ÎMPLINITE

Fă trecerea de la statutul de victimă în relații la femeia iubită prin programul „RECONNECT” în doar 6 săptămâni!

Programul se desfășoară în perioada
21 februarie – 28 martie, 2022

Reconectează-te cu tine însăți, cu partenerul tău și recreează-ți relația într-un mod care să te împlinească!

RECONNECT

floare-icon-nina

Te reconectezi cu tine însăți și cu partenerul tău

floare-icon-nina

Înveți să îți conții emoțiile și să acționezi conștient

floare-icon-nina

Revendici puterea personală și reconfigurezi tiparele limitative

floare-icon-nina

Înveți să creezi intimitate și redevii femeia iubită

floare-icon-nina

Recreezi relația cu celălalt dintr-o nouă energie

floare-icon-nina

Obții claritate asupra cauzei care stă la baza problemelor tale

Înscrie-te în Programul „Reconnect” și redevino femeia irezistibilă care are iubirea și admirația partenerului ei! Acest program folosește metoda Self Parenting, pentru o vindecare accelerată.

Metoda Self Parenting are ca obiectiv principal trecerea de la energia copilului rănit din interior la energia adultului conștient care poate conține și gestiona inteligent relațiile.

Am lucrat cu peste 1000 de femei cu probleme în relația de cuplu, iar de 3 ani am obținut rezultate excelente în special cu această metodă.

RECONNECT. Cum ajungi irezistibilă în relația ta de cuplu?

În spatele durerii femeii într-o relație de cuplu stă faptul că ea s-a deconectat de la ea însăși. Astfel, ea definește normalitatea în funcție de rănile vechi nevindecate din copilărie.

Dacă vrem să lucrăm la relația noastră de cuplu și să nu mai fim rănite, este necesar să ne reconectăm – cu noi însene și apoi cu partenerul.

Atunci când suferi o traumă, aceasta lasă sechele mentale și emoționale. Informația despre eveniment este încapsulată sub forma unei imagini, la care te conectezi subconștient când ceva te afectează într-un mod similar.

Inconștient căutăm astfel de contexte pentru a rezolva problema inițială - cea din trecut.

De fapt, încercăm să rezolvăm problemele adultului de astăzi cu mintea copilului care eram atunci. Asta deoarece pentru subconștientul nostru problema de astăzi este o replică perfectă a problemei inițiale.

heart (1)

De fiecare dată când o situație din viața de adult ne afectează mai tare, subconștientul se „teleportează” în trecut. Atunci, noi reacționăm ca și cum am trăi rana inițială pentru prima dată, aici și acum.

heart (1)

Subconștientul nostru, nu are noțiunea timpului. Pentru el toate experiențele sunt la fel de importante și se simt în prezent, la fel de intens ca atunci. Când retrăiești durerea, copilul rănit preia telecomanda reacțiilor și te deconectezi de femeia care ești astăzi.

heart (1)

După ce se dispare emoția care te-a dus în rană, reacția ta este una de tipul „Nu știu ce mi s-a întâmplat de am reacționat chiar așa”. Și exact asta s-a întâmplat. Tu ai abandonat PREZENTUL, iar TRECUTUL a preluat comanda.

heart (1)

Experiențele adultului sunt dictate de multe ori de aceste tipare care ne fac să funcționam pe pilot automat.

Tiparele subconștiente au la bază mai multe frici: frica de abandon, frica de a nu ma descura singură, frica de a nu fi suficient de bună, frica de a eșua etc.

Aceste frici se transformă în convingeri limitative care ne țin captive în postura de victimă, din care atragem și creăm relații toxice.

Ca urmare a acestui lucru, te simți confuză dezorientată și parcă nu mai ai energie vitală, te confrunți cu stări de anxietate și depresie, te simți dezamăgită și ți-ai pierdut încrederea în tine.

Atunci când nu ne prețuim îndeajuns de mult, generăm situații în care să fim rănite de alte persoane.

Când alegi să ieși din rolul de „femeie rănită”, îți regăsești încrederea și curajul de a acționa în direcția pe care ți-o dorești și a alege ce e mai bine pentru tine.

Puterea personală este legată de adevărata ta natură. Ea este un atribut al Ființei, al spiritului care ești și nicidecum al minții tale. Alegerile privitoare la folosirea puterii personale devin o reflectare a propriei tale autenticități.

Imaginează-ți cum ar fi viața ta dacă:

floare-icon-nina

Nu te-ai mai simți neputincioasă sau lipsită de valoare

floare-icon-nina

Ai ști concret cum să creezi contextele pentru a fi iubită și apreciată de către partenerul tău

floare-icon-nina

Ai aduce în viața ta echilibrul fizic, mental și emoțional, iar asta ți-ar aduce realizări pe toate planurile

Pentru aceste lucruri este necesar să reprogramezi acele părți din tine care au rămas blocate în tipare mentale și să integrezi cu iubire noua realitate.

RECONNECT. Ce primești în acest program?

Reconnect îți oferă o hartă clară care te ajută să te conectezi cu observatorul interior. Îți dă acces la constientizări profunde. Te ajută să vindeci copilul interior rănit și să te reconectezi cu Sinele Femin.

RECONNECT

În programul RECONNECT vom folosi instrumente și metode precum:

floare-icon-nina

SELF-PARENTING

Self-parentingul este călătoria interioară prin care facem trecerea de la energia copilului rănit din interiorul nostru la energia adultului conștient care poate conține și gestiona inteligent relațiile cu ceilalți.

floare-icon-nina

PSIHANALIZĂ

Psihanaliza este o metodă psihologică prin care obținem claritate asupra mecanismelor inconștiente și a limitelor mentale care ne sabotează.

floare-icon-nina

PSIHOLOGIE ARHETIPALĂ

Psihologia arhetipală folosește simboluri, metafore și imagini simbolice pentru a descifra psihicul uman.

floare-icon-nina

RECONFIGURAREA SCHEMELOR MENTALE

Prin reconfigurarea schemelor mentale deblocăm abilitatea de a crea hărți intuitive ale minții proprii și ale minților celorlalți cu ajutorul cărora reușim să ne conectăm real și să relaționăm inteligent.

floare-icon-nina

NEUROBIOLOGIE ȘI MINDFULNESS

Mindfulness se referă la atenția conștientă și este un ansamblu de terapii și intervenții bazate pe tehnicile orientale ale meditației. Prin mindfulness deprindem abilitatea de a trăi conștient în prezent.

Aceste metode sunt integrate într-un sistem 4P – care lucrează simultan pe cei 4 piloni: fizic, mental, emotional și energetic (vibrational).

Iată ce vom face în fiecare săptămână a programului

Înțelegi cum funcționează psihicul uman și cât de diferit este acesta la fiecare în funcție de experiențele persoanei. Particularitățile acestuia pot varia în funcție de gen – bărbat vs femeie, dar și în funcție de cele mai pregnante tipuri de răni.

La finalul acestui modul vei înțelege diferențele dintre harta ta mentală și cea a partenerului tău – de ce comunicați diferit, simțiti diferit și reacționați diferit la diverse situații.

Descoperi felul în care influențezi atitudinea și comportamentul celuilalt prin comportamentul inconștient. Înțelegi care sunt acele comportamente prin care faci asta, cum le-ai create și cum le poți schimba.

Primești instrumente concrete prin care să transcenzi arhetipul victimei și să ieși din triunghiul dramatic victimă-salvator-persecutor.

Faci o călătorie în timp, în lumea copilului rănit, și stai față în față cu acele răni vechi nevindecate care generează problemele tale de astăzi. Vei descoperi rana sacră și cum să lucrezi cu ea pentru a trăi mai conștient, fără să-ți pierzi puterea interioară în fața dificultăților care apar în relația ta.

Devii conștientă de convingerile tale limitative, descoperi credințele care nu-ți aparțin și le eliberezi. Integrezi frica de a fi văzută așa cum ești și judecată, și accesezi autenticitatea și naturalețea. Iar acest lucru îți dă acces la un nou nivel de acceptare și feminitate, iar asta face să-ți fie mai ușor să te exprimi așa cum simți și să fii cine ești cu adevărat indiferent de context.

Înțelegi ce este seducția de frecvență joasă și efectele nocive ale acesteia versus magnetismul autentic cu efecte benefice pe termen lung. Înveți să te conectezi cu acea parte magnetică din tine și să obții admirația celuilalt prin ceea ce ești tu cu adevărat.

Accesezi o perspectivă amplă și clară asupra realității și puterea de a intui efectele acțiunilor tale, pe care o folosești pentru a acționa conștient în direcția a ceea ce-ți dorești.

Te reconectezi cu Sinele tău feminin și începi să acționezi din energia femeii înțelepte, care alege conștient ce anume să se întâmple sau să nu se întâmple în viața ei. Folosești puterea ta creatoare pentru a recrea intimitate, conectare și armonie în relația ta de cuplu.

Povestea din spatele programului Reconnect

Navigând prin universul de emoții, mi-am amintit de povestea unei fete cu care am lucrat. Și din motive de confidențialitate, îi vom spune Sofia.

Sofia trăia cea mai intensă poveste de dragoste. Lucrurile erau atât de frumoase că ceea ce se țesea între ea și alesul inimii sale a format un întreg. Însă, la fel ca în multe relații, fericirea nu a durat la nesfârșit. Cel în care și-a pus toată speranța i-a trădat încrederea într-o zi, refugiindu-se în brațele altei femei.

În tot acel amalgam de confuzie, disperare, dezorientare, anxietate și durere, Sofia s-a pierdut pe ea. Nu mai vedea luminița de la capătul tunelului. După o lungă perioadă de mers la nutriționiști, terapeuți, vizite la medic și tratament psihiatric, simțea că este o povară pentru familia ei. Asta îi adâncea suferința. La capătul speranței, într-o seară în care nimic nu părea să mai aibă sens pentru ea, a desfăcut un flacon și a luat un pumn de pastile.

Toată această experiență a fost urmată de o perioadă de spitalizare care a adâncit și mai mult anxietatea și starea de neputință.

Când mi-a spus povestea ei pentru prima dată, era îngrozită să nu afle cineva despre tentativa de suicid, tratamentul psihiatric sau perioada de internare. Îi era teamă de judecata celorlalți, pentru că în această etapă părerea celorlalți reprezenta tot ce conta pentru ea.

Faptul că m-am confruntat cu rezistențe foarte mari în lucrul cu ea m-a împins să creez metoda terapeutică SELF-PARENTING – metodă cu care am cele mai bune rezultate în cabinet de 3 ani încoace.

Reconectează-te cu tine însăți, cu partenerul tău și recreează-ți relația într-un mod care să te împlinească!

Cum te ajută concret programul Reconnect

Așa cum nufărul alb își trage seva din cele mai mlăștinoase locuri, așa și noi vom învăța cum puterea interioară poate înflori din noroiul condiționărilor mentale. Programul „RECONNECT” este, de asemnea, inspirat de povestea Sofiei, iar promisiunea mea este că la finalul acestui program vei putea să:

floare-icon-nina

conștientizezi și te eliberezi de blocajele care te limitează

floare-icon-nina

vindeci acele părți interioare care îți dau acces la puterea personală

floare-icon-nina

te conectezi cu noi resurse, informații, revelații și feluri de a fi

floare-icon-nina

descoperi și te lași ghidată de adevărul tău interior

floare-icon-nina

descătușezi puterea de a transforma intențiile în rezultate

floare-icon-nina

ieși din povestea „copilului rănit” și accesezi puterea femeii conștiente

floare-icon-nina

creezi contexte pentru a fi iubită și acceptată de către partenerul tău

floare-icon-nina

generezi energia și posibilitățile necesare pentru a crea o relație armonioasă

floare-icon-nina

aduci în viața ta echilibrul fizic, mental, emoțional și vibrațional

Care sunt schimbările pe care le vei vedea

Promisiunea mea este că acest program te va transforma din femeie rănită în relația ta în femeia care are puterea să genereze iubire, armonie, admirație și orice altceva își dorește.

La finalul acestui program:

floare-icon-nina

îți vei regăsi încrederea în tine

floare-icon-nina

vei accesa curajul de a spune ceea ce gândești și de a face ceea ce îți dorești

floare-icon-nina

vei fi mult mai autentică, liberă și deschisă

floare-icon-nina

vei fi conștientă de adevărata ta valoare

floare-icon-nina

vei simți că ai puterea de a genera ceea ce îți dorești

floare-icon-nina

vei primi mai multă iubire și apreciere din partea partenerului

floare-icon-nina

te vei conecta cu feminitatea ta

floare-icon-nina

vei putea crea mai multă armonie în relația ta

Câteva dintre experiențele femeilor care au lucrat cu mine.

RECONNECT

Dacă și tu îți dorești să faci trecerea de la femeie rănită în relatia ta la femeia iubită și apreciată, te invit să facem împreună această călătorie de transformare.

Valoarea totală a întregului program și a bonusurilor depășește 4000 lei. Tu poți avea toate aceste lucruri lă

DOAR 750 RON

- echivalentul a 2.5 ore de lucru cu mine. Prețul ulterior al cursului va fi de 1000 lei. Însă pentru că suntem în luna iubirii îți fac acest cadou în valoare de 250 de lei.

Bineînțeles, că îți ofer și posibilitatea să plătești în 2 rate – a câte 375 de lei fiecare.

Primii 20 de înscriși primesc BONUS:

un test de evaluare a tiparelor mentale (150 lei)
o discuție 1 la 1 de 30 de minute pentru interpretarea rezultatelor (150 lei)

Intră în program cu

DOAR 750 RON 1000 RON

*preț valabil până la 18 februarie

Prețul ulterior al cursului va fi de 1000 lei, dar tu îl poti avea la doar 750 lei dacă te inscrii acum.

Și pentru că suntem în luna iubirii, ți-am pregătit și câteva cadouri.

Dacă te înscrii acum, primești CADOU din partea mea și...

gift-box-with-a-ribbon

Workshop „Susținerea libidoului și a hormonilor prin schimbarea stilului de viață” cu Claudia Buneci (250 lei)

gift-box-with-a-ribbon

O meditație ghidată de conectare cu sinele femin și de explorare a senzualității (200 lei)

gift-box-with-a-ribbon

Materiale de suport cu instrumente și exerciții suplimentare (priceless)

gift-box-with-a-ribbon

Ghid cu 5 exerciții pentru igienă emoțională (150 ron)

gift-box-with-a-ribbon

Workshop la 1 luna după terminarea programului pentru abordarea provocărilor apărute ulterior în proces (priceless)

gift-box-with-a-ribbon

Ebook - 10 minciuni despre relații pe care mintea ta le crede cu tarie (priceless)

Fiecare Webinar live din Program valorează aproape cât 2 sesiuni de terapie individuală cu mine, care costă în mod normal 300 Lei/ședința (în total 600 lei).

Așadar, numai cele 6 întâlniri live din cadrul programului valorează cât aproape 12 ședințe adică 3600 Lei, dar acum, pentru tine procesul de vindecare poate fi unul mult mai accesibil.

Testează GRATUIT 2 săptămâni

Experiența de lucru în procesele transformaționale mi-a arătat că, atunci când ne dorim schimbarea, vom găsi resursele care să ne susțină. Am încredrere că intrând în acest proces, dacă îți dorești cu adevărat ca lucrurile să se schimbe în viața ta, acest lucru se va întâmpla.

Dacă participi la întâlniri și lucrezi exercițiile, dar nu ai rezultate, poti solicita returnarea banilor după primele 2 săptămâni de program.

Înscrie-te acum în program!

Reconectează-te cu tine însăți, cu partenerul tău și recreează-ți relația într-un mod care să te împlinească!

FAQ

Acest program este pentru tine dacă:

– ești sau tocmai ai ieșit dintr-o relație disfuncțională, în care te simți rănită;
– simți că nu primești respectul, atenția și iubirea pe care ți le dorești de la partenerul tău;
– îți dorești mai multă libertate de exprimare în relația ta;
– vrei să scapi de teama că ai putea fi părăsită de partenerul tău;
– vrei să descătușezi magnetismul tău interior.

Vei vedea efectele acestui program încă de la prima sesiune, când vei obține mai multă claritate asupra lucrurilor din viața și relația ta. Asta îți va da acces la un nou nivel de relaxare și putere, iar astfel vei începe deja să-ți schimbi gândurile, atitudinea și comportamentele vizavi de partenerul tău.

Da. Bineînțeles că îți ofer și posibilitatea să plătești în 2 rate – a câte 375 de lei fiecare.

Programul începe pe 21 februarie, 2022 și are loc în fiecare zi de luni, timp de 6 săptămâni, de la ora 19:00.

Cele 6 sesiuni se vor desfășura LIVE, pe Zoom.

Poți crea un cont de facebook anonim, special dedicat participării în program. Îmi comunici care este acel cont, iar eu îți voi trimite invitația în grup.

Reconectează-te cu tine însăți, cu partenerul tău și recreează-ți relația într-un mod care să te împlinească!