RE-FRESH

Descoperă secretele femeii irezistibile și îmbunătățește-ți relația

Înscriere finalizată

7 - 10 FEBRUARIE

Felicitări! Te-ai înscris.

Verifică, te rog, și în PROMOTIONS sau SPAM e-mailul de confirmare.

Mă bucur că ai ales să faci primii pași către a-ți recăpăta puterea personală și a redeveni FEMEIA IREZISTIBILĂ în relația ta de cuplu. Ți-am pregătit o experiență unică, în care, timp de 4 zile, vei descoperi calea către o relație de cuplu împlinitoare.

IMORTANT! Programul se va desfășura într-un grup privat de Facebook, pe care l-am creat. Pentru a te bucura de această experiență este necesar să te înscrii în GRUP accesând link-ul de mai jos.


 

Ai 75% REDUCERE la webinarul „VINDECAREA FETIȚEI INTERIOARE RĂNITE”.

ARE LOC PE 10 MARTIE.

Pret vechi 196 de lei  

Se spune că SUNTEM și DĂRUIM atâta IUBIRE câtă am primit în copilărie.

Ne vom alege partenerii în funcție de cum am fost iubite în copilărie, respectând anumite tipare de interacțiune. Vom repeta „modelul” până când vom înțelege rădăcinile comportamentelor și alegerilor noastre.

De exemplu, dacă ne-a lipsit iubirea o vom căuta și o vom cerși mereu de la partenerii noștri.

Fetița care nu a primit iubire va continua să trăiască în interiorul femeii adulte traumatizate și îi va influența reacțiile, alegerile, atitudinea și comportamentul în cele mai multe situații din viața ei.

 

Un WEBINARE EXPERIENȚIAL de 2,5 ore care îți va schimba viața

Întrucât se apropie „luna femeii”, te încurajez să îți oferi un CADOU NEPREȚUIT sau să îl oferi unei prietene... webinarul „VINDECAREA FETIȚEI INTERIOARE RĂNITE” - pe 10 martie, 2022, ora 19.00

Pret vechi 196 de lei