Bună, eu sunt Nina…

Sunt femeie, mamă de gemeni, soţie, soră, fiică, prietenă, coach, psiholog şi experimentez aceste roluri şi multe altele, zi de zi în viaţa mea.

Știu că atunci când suntem preocupați de provocările profesionale, de parenting sau din relația de cuplu, în viața noastră apare și oportunitatea de a descoperi cine suntem cu adevărat și devenim capabili să abordăm provocările de la un nou nivel. Pentru a ne cunoaște și a accesa acest nivel, avem nevoie de claritate.

În interiorul fiecăruia dintre noi există o viziune unică care abia așteaptă să fie adusă în lumea materială. Ca Psiholog și Vision Architect, sunt aici pentru a crea o cale de acces către curajul de a privi la limitările cu care ne confruntăm și către această nouă viziune.

Psiholog & Coach


Competențe, Studii și Certificări

  • Dezvoltare Personală prin Self Parenting
  • Vision Architecture Coaching
  • Vindecare și Psihologie Transpersonală
  • Parenting Coaching
  • Dezvoltarea Personală a Copilului
  • Facilitator atestat „Circle of Security Parenting Program”
  • Certificare în Business & Leadership Coaching
  • Certificare în Managementul Resurselor Umane
  • Master în Management și Comunicare
  • Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației

Să manifestăm lucrurile pe care ni le dorim, în orice domeniu al vieții noastre, este necesar să ne conectăm cu resursele noastre interioare, cu zonele de putere și să generăm din cine suntem noi cu adevărat contextele potrivite. Atunci când suntem distrași de probleme, ne este greu să rămânem prezenți și conectați cu obiectivele noastre. Însă, prin coaching, descoperim farul care luminează continuu asupra viziunii din interiorul inimii noastre și reușim să depășim limitele care blochează abundența și armonia din viața noastră.

Atât prin sesiunile „unu la unu”, cât și în cele de grup, sunt un ghid în călătoria către adevărul interior al fiecăruia. Puterea se află în interiorul nostru și împreună cu partenerul de creștere potrivit o putem accesa și folosi în toate aspectele vieții. Prin susținerea și ghidajul meu, generăm împreună un spațiu sigur în care fiecare accesează libertatea, aha-uri transformaționale, bucuria interioară și puterea de a îndeplini obiectivele.

De la absolvent la Psiholog Transpersonal & Coach

Vrei să afli mai multe despre mine? Glisează stânga-dreapta pentru a-mi vedea traseul profesional!

De ce să lucrezi cu Nina Sofian

VALORIFICI POTENȚIALUL

Depășește blocajele și atinge-ți obiectivele.

GENEREZI SCHIMBĂRI

Învinge-ți temerile și ieși din zona de confort.

GĂSEȘTI ECHILIBRUL

Respiră, relaxează-te și fii recunoscător pentru ceea ce ești.

EȘTI FERICIT

Descoperă-ți resursele și aplică-le în viața ta.

20Ani de experiență
3500Clienti
5000Evaluări psihologice
20000Sesiuni

Ce spun ei

Hai să ne cunoaștem

0745 532 238
image

Blog